Hvorfor bli ett JA-menneske!

Er du av typen som ofte sier nei til noe hvis du føler det er utfor din komfortsone? Jeg er laget en liste på 6 gode grunner hvorfor akkurat du bør legge fra deg den (u)vanen å bli ett ja-menneske.

 

1.Det er utfor komfortsonen store ting skjer

Det gjelder å bare hoppe i det. Kanskje du alltid har hatt et ønske om å drive med fitness, men føler deg utilpass med en gang du møter opp på gymmen til en haug veltrente mennesker. Kanskje spinner hodet ditt frem masse selvdestruktive tanker, når du ser hva disse menneskene har oppnådd mens du enda er ved startstreken? Husk på at alle har startet en plass, selv verdensmesteren var en gang på ditt nivå.

2.Du blir et bedre forbilde for folk rundt deg

Det er alltid en god egenskap å være fryktløs. Ved å vise andre at du tørr å by på deg selv, pushe komfortsonen din og delta på nye aktiviteter vil du alltid inspirere folk rundt deg til å tørre å gjøre det samme. Hvem vil ikke være et godt forbilde for andre?

3. Du skaper mer positiv energi rundt deg

JAA! Tenk på det, bare det høres så mye bedre ut en nei. Ja! For klart du kan. Men det er ikke bare ett du, det er også ett VI.  Kanskje har du ikke bestandig mulighet til å si JA akkurat nå. Så hva med et JA, klart vi/du/jeg kan en annen gang/tid! Positivitet smitter over på andre vet du. 

4. Du får flere muligheter til å skape opplevelser for livet

Som JA-menneske vil du få muligheter du som Nei-menneske ikke har. Endten det handler om å si ja barna som maser om tivoli tur, noe som kan skape et kjært minne for livet for både deg og barna. Eller det handler om større beslutninger som reise, kurs, utdannelse osv. Vil alle vær opplevelser på godt og vondt.

5.Du oppleves som mer omgjengelig

Som JA-menneske vil du automatisk oppleves som en mer omgjengelig person. Fordi du har en positiv innstilling til det meste, vil også folk ha en positiv innstilling til deg.

6.Du får flere muligheter til å utvikle deg som menneske

Når du deltar på mere, pusher komfortsonen din og skaper nye opplevelser vil dette også være med på å forme deg som person. 

 


Bilder @weheartit


 

 

Jeg oppfordrer ingen til å pushe sine egne grenser over det maksimale, for det er helt greit å si nei en gang i blant. Dette innlegget handler mer om den mentale innstillingen til ting som kan bidra til mer positivitet i livet vårt, men man skal lytte til egen kropp og sinn.

 

#mentalhelse #helse #motivasjon #positivitet #JA #argument #meninger #psykiskhelse #psyk #glede #hverdag #utvikling 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits